RUDUO – VITAMINŲ METAS

 

 

Ruduo – vaisių ir daržovių metas. Spalio 23 d. Vilniaus ,,Atžalyno“ mokykla-darželis surengė šventę ,,Vitaminų diena“. Šiam renginiui ruošėsi ir mokiniai, ir jų tėveliai bei pedagogai.

Mokyklos kiemą puošė šimtakojo rudens darbelių paroda iš vaisių, daržovių bei gamtinės medžiagos. Šią dieną mokykloje-darželyje apsilankė mūsų svečiai: Vilniaus lopšeliai-darželiai „Coliukė“, „Molinukas“, ,,Paslaptis“, ,,Saulėtekis“, „Žiogelis“, „Žuvėdra“, „Vilnelė“  bei Vilniaus darželis-mokykla „Žaliakalnis“. Pasidaliję į komandas vaikai keliavo į stoteles, kuriose atliko įvairias užduotis. Po rungčių ugdytinių ir pedagogų laukė smagi staigmena. Drauge vaišinomės sultimis, vaisiais, daržovėmis ir garuojančia moliūgų koše. Mokyklos-darželio direktorė Žaneta Budrienė padėkojo dalyviams, įteikė padėkas bei miško gėrybių maišelį „Grybukai Linksmučiai“.

Šią dieną mokykloje buvo eksponuojama vaikų darbų paroda „Metų laikai“, kurios tikslas – kaupti gamtos pažinimo patirtį, pastebėti gamtos pokyčius įvairiais metų laikais ir juos perteikti praktinės ir meninės veiklos formomis. 1-4 klasių mokiniai kartu su mokytojais savo darbuose perteikė Vilniaus ,,Atžalyno“ mokyklos-darželio metų laikų kaitą.

Dėkojame visiems dalyvavusiems mūsų organizuotame renginyje. Nuoširdus bendradarbiavimas suteikia prasmę veikloms.