MOKSLO METŲ UŽBAIGIMO ŠVENTĖ.

Gegužės 30 d.  į mokslo metų užbaigimo šventę susirinko ,,Atžalyno” mokyklos– darželio vaikai, tėveliai ir mokytojai. 2b klasės mokiniai – Goda ir  Emilijus – pakvietė priešmokyklinės grupės „Giliukai“ vaikus pradėti šventę nuotaikinga daina. Renginį pratęsė ikimokyklinės grupės ugdytiniai ir pirmokų gausus būrys. Mažuosius dainorėlius paruošė muzikos mokytoja Žydrūnė Rakauskaitė. Antrokai taip pat pradžiugino savo daina, kurią išmokė pradinių  klasių mokytoja Vaida Dzekunskienė. Šventės dalyvius sužavėjo jungtinis 2–3 klasių mokinių šokis, skirtas Žemės dienai. Šio šokio iniciatorė ir kuratorė – pradinių klasių mokytoja Inga Baublienė.

„Atžalyno“ mokyklos–darželio bendruomenę pasveikino direktorė Žaneta Budrienė. Įteikė padėkas mokiniams už puikų mokymąsi, pavyzdingą elgesį ir aktyvią visuomeninę veiklą. Nepamiršo ir ugdytinių tėveliams padėkoti už nuoširdų bendradarbiavimą, iniciatyvumą.

Pavaduotoja ugdymui Rima Rutkauskienė palinkėjo gražios ir saugios vasaros. Nuotaikingą šventės scenarijų parengė pradinių klasių mokytoja Violeta Stonė.